Yksi tärkeimmistä asioista lumitöiden lisäksi on talviseen aikaan kunnon hiekoitus. Suomen talvi on säiltään erittäin vaihteleva, mutta liukkailta keleiltä harvoin vältymme. Omakotitalossa vastuu turvallisesti kulkemista on kiinteistön omistajalla, mutta myös asunto-osakeyhtiöissä tulee huolehtia hiekoituksesta. Yleisten
alueiden kunnossapitovastuun järjestäminen on taloyhtiön vältymme. Omakotitalossa vastuu turvallisesti kulkemista on kiinteistön omistajalla, mutta myös asunto-osakeyhtiöissä tulee huolehtia hiekoituksesta. Yleisten alueiden kunnossapitovastuun järjestäminen on taloyhtiön hallituksen vastuulla oleva asia. Hallituksen jäsenet voivat olla vastuussa asiasta henkilökohtaisesti, jos hiekoitusta ei ole järjestetty asianmukaisella tavalla.

Kevät on ihanaa aikaa. Nauti siitä turvallisesti!